Vlagomer Laboratorijski

Vlagomer laboratorijski

Karakteristike

Laboratorijski vlagomer MB serije sa standardnom tehnologijom infracrvene halogene lampe i precizne vage u kombinaciji sa inteligentnim mikroprocesorom za vrhunske rezultate.

  • Pouzdanost - pouzdanost rezultata zavisi od tačnosti metodologije. MB Vlagomer obezbeđuje postavljanje metode i određivanje referentne vrednosti sa visokom tačnosti.
  • Ultrabrzo i uniformo grejanje - jedinstveni kružni dizajn halogene lampe i reflektora obezbeđuje brzo zagrevanje i skraćuje vreme merenja. Dobro projektovana grejna komora obezbeđuje ujednačeno zagrevanje, a time i tačan rezultat sa izuzetnom reproducibilnosti.
  • Brilijantni Monotech senzor analitičke preciznosti - izuzetno merenje serije MB labortorijskih vlagomera bazira se na performansama analitičkog senzora za vaganje. Četvrto decimalno mesto nije prikazano, ali je izmereno i korišćeno u proračunu izuzetno preciznih rezultata.
  • Statistika - može prikazati i štampati statistiku za poslednjih 9999 merenja na osnovu svakog metoda ili serije čineći MB laboratorijski Vlagomer idealnim inteligentnim instrumentom za istraživanje i razvoj, kao i za proizvodnju.
  • Memorija - uređaj čuva poslednjih 1000 utvrdjivanja vlage, tako da možete iskoristiti podatke čak i posle nekoliko meseci.
  • ISO/GLP compliance print - identifikuje ko je, kada i na koji način izmerio vlagu. Mogučnost konfigurisanja print formata do četiri korisnika u skladu sa SOP i GLP regulacijom, što čini ovaj uređaj prihvatljivim za svaku industriju.
  • Mogućnost programiranja prema individualnim potrebama korisnika.
  • Zahvaljujući grafičkom displeju, korisnik možete pratiti grafikon proces sušenja u realnom vremenu koji beleži promene nivoa vlage.
  • USB, RS232 i mrežni interfejs
  • Različiti profili grejanja kao što je standardno, lagano, brzo, stepenasto, visokotemperaturno daju mogućnost da MB Laboratorijski Vlagomer analizira bilo koji uzorak. Razni kriterijumi isključivanja: automatsko, manuelno, tajmer, korisnički definisan G / T, korisnički definisan % U / T, inteligentno isključivanje omogućavaju postizanje tačnog krajnjeg rezultata.
 

Polja obeležena sa * su obavezna

KONTAKT:
GRAMED d.o.o.
Ulica Ristin potok 6K
11126 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 403 49 09
Mob: +381 60 403 49 04
www.gramed.rs
office@gramed.rs

GRAMED D.O.O.

Ulica Ristin potok 6k
11126 Beograd
Tel: +381 11 403 4909
Mob: +381 60 403 4904
office@gramed.rs
www.gramed.rs

Laboratorijska oprema
Laboratorijski potrošni materijal
Usluge servisiranja i etaloniranja

 

Politika Privatnosti

 

Pošaljite upit